Sunday, November 15, 2015

Nem vagyok téliszalámi!

Nem vagyok se téliszalámi, se párizsi.

Manapság, amikor erősödik a harc az egymást kiirtani szándékozó debil liberális európaiak és debil iszlamista arabok között, hová álljon a csendes többség, mely egyformán elítéli mindkét oldalt?

Természetesen sehová, ez a háború nem a mi háborúnk. A nihilista Európa és a barbár Arábia harca ez.

Soros Alapítványa és a Norvégiai Köztársaság Ballibetető Alapja sikeresen megszervezték az iszlamista terroristák buszoztatást Görögországból Párizsba, az úton bőven ellátták őket pénzzel, élelemmel, minden más szükségessel, szóval ők most okkal lehetnek büszkék magukra.

A gyomorforgató franciazászlózás, meg énvagyoksárlizás, azaz a most éppen énvagyokpárizsizás pedig távol áll minden normális embertől. A liberális médiák érdekes módon nem zászlóznak, nem énvagyokoznak, ha ennél több ember hal is meg, de nem az ő részükről. Az iszlamisták által felrobbantott orosz repülőgép esetében furcsa módon az áldozatok gúnyolása volt a mérvadó liberális magatartás.

Természetesen mi is sajnáljuk az áldozatokat, de a liberális hatalmak és médiák jelenlegi hamiskás és demagóg akciójában nem vagyunk hajlandóak semmilyen formában részt venni.

Liberális megatartás, ha az áldozatok nyugatiak:

pfp

Liberális magatartás, ha az áldozatok mások:

ch20151106

Mi ehhez a perverz liberális értékrendhez nem vagyunk hajlandók alkalmazkodni, számunkra minden áldozat egyformán áldozat.

4 comments:

 1. "távol áll minden normális embertől"
  Még szerencse hogy te döntöd el ki a normális és azok milyen norma szerint élnek. Ja, nem?

  A nyugati médiát és a nyugati embert pedig azért ostorozod, mert erősebben reagálja le azt ami az általa ismert világban, általa ismert helyszínen történik. Máshogy érinti az embert ha muszlim öl muszlimot a közelkeleten, ahová nem is tervezi betenni a lábát, meg máshogy ha nyugati emberek halnak meg, akik között ők is ott lehetnének és sokuk járt is korábban azokon a biztonságosnak vélt helyszíneken.

  Az orosz repülőgépszerencsétlenséget ugyancsak ne keverjük ide, az orosz részről ment a szarkavarás, hetekig állították hogy az baleset volt és nem merénylet. Mire bevallották hogy merénylet volt már rég elfelejtődött az egész.

  A két kép összehasonlítása pedig erős ferdítés, egy vicclap egy rajzát nem kéne a teljes liberális média véleményeként beállítani.

  ReplyDelete
 2. "A két kép összehasonlítása pedig erős ferdítés, egy vicclap egy rajzát nem kéne a teljes liberális média véleményeként beállítani."

  Igazad lenne, ha nem szerveztek volna a világ liberálisai - közpénzen - hatalmas felvonulásokat ugyannek a lapnak a tiszteletére kevesebb mint 1 éve.

  ReplyDelete
 3. Hülyeség. Nem a lap tiszteletére vonultak, hanem egy terrortámadás áldozatainak emlékére.

  ReplyDelete