Sunday, December 20, 2015

Fajfenntartás

Az Ákos és Kövér elleni hiszteroliberális aljas támadások kapcsán.

Az emberi faj normális ösztöne a faj fenntartása. Nem véletlen, hogy minden társadalom tiszteli, sőt támogatja az anyaságot. Az első emberi államok óta, sőt már a törzsi szakaszban is.

Igen, mindig voltak, akik valamilyen okból (biológiai alkalmatlanság vagy speciális szociális áldozatként) nem akartak szaporodni. Ezzel semmi gond nincs, míg két feltétel érvényesül:

 • ezek az emberek kevesen vannak,

 • nem terjesztik pozitív példaként és általános értékként a gyermektelenség eszméjét.


Szóval ha egy társadalom alapértékévé az válik, hogy a tagjainak ne legyen gyereke, s társadalom ne maradjon fenn, az ugyanolyan öngyilkos, beteges valami, mint az egyén öngyilkossága.

A furcsa: az egyének öngyilkosságára segélyszervezetek épülnek, de amikor valaki ugyanazt szeretné társadalmi mértékben is alkalmazni, azt a társadalom egy kicsi, de túl hangos része hőbörgéssel és gágogással reagálja le.

Na, ezen kellene elgondolkodni.

A leggusztustalanabb természetesen az, amikor normális, heteroszexuális, családi életet élő liberálisok propagálják a gyerektelenséget és a családellenességet, amolyan vizet prédikál, bort iszik alapon.

Férfiként természetesen nem szülhettem gyereket, de mindkét gyerekem születése számomra máig meghatározó, elsőrendű élmény.

ijim

nagyobbik és kisebbik fiammal, azok egyhónapos korukban


S azt hiszem, hogy ha egy társadalomban a többség számára ez másodlagos, lényegtelen dologgá válik, akkor azt a társadalmat a legjobb atombombával kezelni - más út ugyanis nincs.

4 comments:

 1. Keresztények: Csinálj gyereket!
  Liberálisok: Ne mondd meg nekem mit csináljak!

  Melyik a propaganda szerinted? A keresztények állnak ott az összes aluljáróban molinókkal és mikrofonnal. Az propaganda. Én soha senkitől nem hallottam olyat, hogy azt mondta volna, hogy ne csinálj gyereket. Nincs olyan liberális aki beleszólna más gyerekcsinálási terveibe. Az a keresztények szokása.

  Egyébként az atombombás rész kifejezetten keresztényire sikerült. Bár belegondolva meg sem lepődök, hogy legszívesebben elpusztítanád azt aki nem úgy gonolkodik ahogy te. Biztos Jézus tanította neked ezt.

  ReplyDelete
 2. Nézz körül és érezd az emberellenes liberális propagandát, pl. most a hisztit Kövér és Ákos ellen.

  ReplyDelete
 3. Megtettem, és érzem is a zavart az erőben, csak úgy áramlik felém a sötét engergia. Ja nem.

  ReplyDelete
 4. Undorító ahogy másokat vádolsz propagandával, közben te és kedves társaid csinálják azt. Pont mint amikor fingasz egyet és ráfogod a melletted állóra. Ősi keresztényi szokás lehet az is.

  ReplyDelete